Huvudmeny
TwitterFacebook
Län

Läger 2018

avslutningsbild

Young Pilots håller ett antal flygläger över hela Sverige varje sommar. Vilket läger vill du söka till? Vi har både en militär och en civil inriktning liksom vi genomför läger på regional och lokal nivå. Läs mer nedan för att ta reda på vilket läger som kommer göra just din sommar till den bästa någonsin!

 

ps. Du vet väl att du kan läsa om våra upplevelser på Flygbloggen?


 

Regionala läger:

Regionala läger anordnas av FFK och Young Pilots centralt. De regionala lägren syftar till att ge ungdomar möjlighet att få vara med om upplevelser som inte finns på hemorten. Eftersom de regionala lägren har intag från flera län eller riksintag av deltagare är det också ett utmärkt tillfälle att träffa nya kompisar från hela Sverige!


 

Lokala läger:

Lokala läger anordnas av de lokala Young Pilots avdelningarna med stöd från centrala Young Pilots. Dessa läger är ett perfekt tillfälle att träffa nya kompisar som bor i ditt område! Mer information om årets läger finner du nedan.

De lokala lägren läggs upp efter hand under våren.

Borås Läger

Young Pilots/Frivillia Flygkåren I Älvsborg skall anordna ett läger för ungdomar mellan 14-19 år på Borås flygplats v. 26. Vi kommer att låta deltagarna prova såväl segelflyg som normal-klassat motorflyg.

Flygfesten i Dala-Järna

11-12 augusti anordnas den spektakulära flygfesten i Dala-Järna. I anslutning till detta finns möjlighet att följa med på en lägerhelg med övernattning och samtidigt lära känna medlemmar från andra län. Läs mer och anmäl dig här.

Läger i Jämland