Huvudmeny
TwitterFacebook
Län

Läger 2017

  1. avslutningsbild

Young Pilots håller ett antal flygläger över hela Sverige varje sommar. Vilket läger vill du söka till? Vi har både en militär och en civil inriktning liksom vi genomför läger på regional och lokal nivå. Läs mer nedan för att ta reda på vilket läger som kommer göra just din sommar till den bästa någonsin!

 

ps. Du vet väl att du kan läsa om våra upplevelser på Flygbloggen?


 

Regionala läger:

Regionala läger anordnas av FFK och Young Pilots centralt. De regionala lägren syftar till att ge ungdomar möjlighet att få vara med om upplevelser som inte finns på hemorten. Eftersom de regionala lägren har intag från flera län eller riksintag av deltagare är det också ett utmärkt tillfälle att träffa nya kompisar från hela Sverige!


 

Lokala läger:

Lokala läger anordnas av de lokala Young Pilots avdelningarna med stöd från centrala Young Pilots. Dessa läger är ett perfekt tillfälle att träffa nya kompisar som bor i ditt område! Mer information om årets läger finner du nedan.

 

Bunge:

Bungelägret är en blandning av lokalt och regionalt anordnat läger. Bunge riktar sig till ungdomar i Stockholm och hela Mälardalen, samt Dalarna och Uppland. Det ska vara lika många tjejer som killar i åldrarna 14 till 18 år. Lägret börjar den 29:e juni och håller på till 6:e juli på Bunge som ligger på norra Gotland. Där bor vi på vandrarhemmet och har ett nästan helt eget flygfält. Lägret är kostnadsfritt för deltagarna, men alla måste vara medlemmar i FFK/YP. FFK står för transporter från Stockholms Central till och från lägret. På lägret får man lära sig en hel del om flyg, framför allt flygnavigering, vara med och flyga, bada och ha jätteroligt. Mer information om lägret och ansökan om att komma med finns på www.ihaveadream.se.

 

De lokala lägren läggs upp efter hand under våren.